Det här med fotande och varm mat har jag skrivit om tidigare, men den här gången sätter rekord. Mina vackra gröna droppar av lökemulsion påminner om något en fågel bidragit med
Örtkryddad tomatsås. I söndags hade jag inhandlat lite lammrostbiff som skulle lagas till. Ochmed lammet i tankarna och efter en titt i kylskåpet så skapade jag denna rätt som hämtat inspiration från det grekiska köket
Tillsätt vitlök, tomater och krydda med salt, peppar och oregano. Serveras med bulgur. Jag lagade det här när vi hade besök av Annelie och Maya och både Maya och Zacharias älskade det här
Saftigt och fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.