Jag gjorde grillsåsen enligt receptet nedan, bortsett från honungen, och tyckte verkligen att det var något som fattades, tills jag testade att hälla i någon matsked flytande honung
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Men dem har jag inget recept på, för de blev den här gången av höftvarianten. Den här enkla och lättgjorda, inlagda zucchinin är ett gotttillbehörtilldetmesta
Perfekt sätt att underlätta i vardagen. Häll på tomater, vinäger, örter, salt och peppar. Servera till nykokt pasta, som tillbehörtill en bit kött, som kanongod grund till en köttfärssås eller som ensamrätt tillsammans med stekt eller kokt ägg och kanske en bit bröd
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.