Jag älskar Tiramisu……Nu vet jag riktigt “varför många som fallingin love med Tiramitsu”Föra veckan gjorde jag Tiramisu, Det gick mycket perfekt för mig och de var riktigt gott, krämig och underbart
Igår fyllde jag år och i söndags hade jag kalas. Den har varitminfavorit ända sedan barndomen. Den här gången valde jag att även tillsättalite hackad daim
Egentligen vet jag inte vad som krävs av en efterrätt för att den ska få kallas Tiramisu. Det är en klassisk, italiensk efterrätt, och det finns en mängd olikavarianter på den
Snabbt och lätt går det att slänga ihopjuicen, men disken hade gärna någon annan fått ta hand om…. Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är minfavoritjuice som jag pressar iminjuicecentrifug
Vispaihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sisti ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsättantingen grädde eller ströbröd)
Tillmidsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigtsomrig paj. Satte ihop och ändrade liteolika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.