Recept. Mia Veronica Pa. ons, 2013-09-04 20. 08. 70min. (1). 1. Vira folie runt varje aubergine och låt vara i ugnen på 175 grader i ca 40 minuter eller tills dem är helt mjuka
1. Dela kycklingen i några bitar, låt benen vara kvar. Ta bort det mesta av skinnet på kycklingen. Skär morötter, kålrot, palsternackor i stora klyftor
Recept. Maria E. fre, 2013-08-23 08. 04. 60min. (2). Blanda ihop ingredienserna till köttbullarna. Låt stå ett par timmar så smakerna hinner blanda sig
Här kommer recept på en av mina favoriträtter från det marockanska köket. Jag har planerat att göra det jättelänge nu men det har inte blivit av förens igår
Jag har inte bloggat på några dagar nu för helt plötsligt så var hårddisken full med bilder. Så jag blev tvungen att fixa till det innan jag kunde överföra nya
//chezsahar. wordpress. com/. Detta är en marockansk rätt som är gudomlig. Det tar lång tid att förbereda dessa fantastiska knyten och det är inte så enkelt om jag ska vara ärlig, men ibland får jag ändå lust och jag ångrar mig aldrig
Sist jag var i Brooklyn åt jag den mest gudomliga varma bondbönshummus – bessara. Varm hummus var ett helt nytt koncept för mig men är tydligen vanligt i det marockanska köket