Börja med auberginen och skär den i tunna skivor. Sätt nu ihop lasagnen genom att börja med auberginen, häll sedan över sötpotatispurén, fortsätt med spenaten och avsluta med mozarellan
Lägg auberginen i en smord långpanna. Ugnsbaka aubergineskivorna i 225 grader i ca 15 minuter, vänd på dem efter halva tiden. 1 aubergine i 1 cm tjocka skivor på längden
Att äta vegetariskt är bra både för hälsan, mijön och plånboken. Dessutom är det gott. Pröva den här smakrika gratängen med zucchini och lins- och morotsröra, och med extra smaksättning av halloumi och parmesan, och se om du inte håller med mig
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Min Vegetariska Lasagne. Här kommer ett supergott recept på lasagne med tomatsås på två sätt, grillad aubergine, zucchini, mozzarella och sjöar av parmesanbechamel
Skär auberginen i tärningar. Hetta upp olja i en gryta och stek auberginen tills den är gyllenbrun. Lyft upp den stekta auberginen och lägg på hushållspapper
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.