Glutenfria hastbullar
Glutenfria godsaker
Glutenfria godsaker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl glutenfri mjölmix, tex Semper fin mix
  • 2 tsk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl strösocker
  • 2 tsk malen kardemumma
  • 1 krm salt
  • 50 g smör
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1/4 dl grädde
  • Pärlsocker och kanel till garnering
  • 1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  • 2. Finfördela smöret i de torra ingredienserna.
  • 3. Tillsätt mjölk och grädde och rör snabbt ihop till en deg.
  • 4. Klicka ut degen i bullformar på en plåt.
  • 5. Strö över pärlsocker och kanel.
  • 6. Grädda bullarna i mitten av ugnen i 250 grader i ca 10 minuter Låt svalna på galler under bakduk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.