Glutenfri smulpaj
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri smuldegspaj ca 4 port 2 msk rapsolja
  • 2 dl grovt hackad mandel och hasselnötter
  • 1 dl riven kokos
  • 1½ dl mandelmjöl
  • 3 msk honung
  • 1 ägg Rör samman alla ingredienser till en smulig massa.
  • Smörj en ugnssäker pajform, ca 24 cm, och lägg i bitar av frukt eller bär av valfritt slag.
  • Täck frukten med pajdegen och grädda pajen mitt i ugnen på 175 grader i 25-30 minuter, känn med en provsticka så att frukten är mjuk,
  • Servera gärna med en makalöst god vaniljkräm/sås, recept på det hittar du här i detta inlägget.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.