Den är god att äta dagen efter också, så har smakerna blandat sig på ett härligt sätt. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av dennapotatissallad
Blanda medsåsen. lite färsk gräslök på toppen. Gott till sommarenmed något grillat kött till. lite färsk gräslök på toppenDelapotatisen i bitar, rör ihop alla ingredienser till såsen
Franska rårakor är enkanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor meden klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Häll av vattnet och krydda med kryddorna och oljan. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter. Lägg över på en smord form och ugnsbaka i 200 grader i ca 30 minuter
Rachel är en tjej i min ålder (tror jag i alla fall) som studerat vid anrika Le Cordon Bleu i Paris, som öppnat upp sin lilla etta som intim restaurang för två och som är riktigt duktig på att laga enkelgod, fransk mat, ofta medenliten twist
För mig finns ingengodare än en varm god soppa när det är kallt ute. I Linas matkasse denna vecka finns ett recept på paprikasoppa vilket var väldigt gott
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.