Handen på hjärtat, jag är ingen stort fan av julmat. I behov av fler vegetariska tips till julbordet. Förra åretsvegetariska julbord kan du läsa om här
Till jul finns ju så mycket på julbordet. Mycket kött om inte annat och jag hade en svag järnbrist när jag kollade mig på vårdcentralen så efter ett år med att bara äta fisk en gång och kött två gånger valde jag att smaka på det godaste
Och även om man kanske känner att julskinkan minsann är helig och den som försöker byta ut den göra sig icke besvär, hoppas jag ändå att jag med mina vegetariska julbordsalternativ och julbordsstyling kunna utmana er där ute att julen 2014 ta ett litet steg mot en mer vegetarisk och klimatsmart jul
Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.