Därför äta nässlor
Jagtid.nu
Jagtid.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl gröna ärtor och 1/2 finhackad rödlök-
  • 3 liter nyplockade späda nässlor
  • 1 knippa gräslök
  • 1 charlottenlök
  • 4 stora jordärtskockor
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljonger
  • 1 msk smör
  • 1 tsk agavesirap
  • 42 degrees celcius (then the still retained all vitamins and minerals)
  • 1 cup green peas and 1/2 finely chopped red onion
  • 3 liters of freshly picked dilute nettles,
  • 1 knippa chives,
  • 4 large artichokes peeled and cooked
  • 1 liter of water,
  • 1 tablespoon butter, pinch Himalaysalt, a few drops of fresh lemon juice, agave syrup
  • 1 liter of water with broth/bouillon first.
  • 5 minutes * Season with Himalaysalt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.