mascarpone med vaniljsockret. Smörj och bröda en form. lingonsylt. Dekorera med små. Vispa ägg och socker. pepparkakor eller varför inte lite frostnupna lingon
VIspa ägg och socker pösigt ochtillsätt sedan vaniljyoghurten och det smälta smöret. Planerar för fullt inför glöggfikat och kände att jag i år ville testa att göra en mjuk pepparkaka istället för de vanliga hårda
mascarpone med vaniljsockret. Smörj och bröda en form. lingonsylt. Dekorera med små. Vispa ägg och socker. pepparkakor eller varför inte lite frostnupna lingon
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Tack och lov. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Marängen på toppen tillför lite extra textur vilket jag gillar. Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Ulrik han serverade hallonparfait tillefterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse. Lycka till. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Har i veckan ätit den både som middag och då med vispad grädde och hallon. Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.