Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
God ochknäckig får den svalna lite. Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Nu ska jag åka och jobba igen, men snart är det semester. Tycker att det blev en riktigt maffig och lyxig kladdkaka så därför valde jag att kalla den för "deluxe"-kladdkaka
En smaskig kladdkaka med After Eight toppad med ett tjockt tryffeltäcke. Rör ihop ägg och strösocker. Kladdkakan dekoreras med After Eight plattor som sticks ner i tryffeln
Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj. Det är visst kladdkakans dag idag, så då passar det ju fint med en nyttigare variant än de flesta man hittar på nätet och i kokböcker
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Det blir lite skillnad när man har flera dagar extra och inte bara en helg. Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Det jag tycker gör kakan så extra god är kombinationen av choklad, söt kolasås och salta jordnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.