Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Krydda med salt och peppar. 1500 g ryggbiff. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Blanda allt och smaka av med salt och socker. Låt ryggbiffen vila en stund innan det serveras. Tvätta potatisen noga och koka mjuk med skal i saltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.