Kryddiga vietnamesiska vårrullar
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 g torkad trumpetsvamp (100 g blötlagd)
  • 250 g tunna risnudlar
  • Vatten
  • 200 g fläskfärs
  • 50 g finklippt gräslök
  • 100 g böngroddar i korta bitar
  • 2-3 st skalade
  • rivna morötter
  • 3 ägg
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar el svartpeppar
  • Cayennepeppar
  • Tabasco efter behag
  • 1-2 klyftor finhackad vitlök
  • Rispapper till ca 20 små vårrullar
  • Matättika att pensla med
  • 3 msk 12 %-ig ättiksprit
  • 5 msk vatten
  • olja att steka i
  •  
  • Sås
  • Resten av matättikan
  • 1 msk strösocker
  • 1-2 msk thai fisksås
  • 1/2 msk finskuren röd och/eller grön chilifrukt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.