Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Blanda och tryck ut i en form med löstagbar kant. Det har varit så underbart vårväder dom senaste dagarna och då kan man bli så sugen på våriga bakverk
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Skölj ur pannan med lite vatten emellan varje stekning. Samtidigt så fick det bli en måltid i kväll avenbartingredienser som fanns hemma, så mycket man köper och stoppar in i frysen
Låt pastan rinna avoch blanda med crème fraichenoch broccoli. Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Blanda alla ingrediensernaochsmakaavmed salt och peppar. En fräsch coleslaw med fänkål och äpple en krispsallad med rödlök och lite extra hemslagen majonnäs bredvid
Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbildenoch jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.