Syltad pumpa, rödbets sherry, konserverade morötter och citronsaft
Mat, Pyssel och Magi
Mat, Pyssel och Magi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Syltad pumpa
  • 1,5 kg matpumpa
  • 7 dl inläggningsättika
  • 3 dl socker
  • 2 bitar ingefära
  • 1 st kanelstång
  • 8 st krossade vitpepparkorn
  • 8 hela nejlikor
  • 10 st normalstora rödbetor eller 20 st små med blast
  • 4 l vatten
  • 2 kg socker
  • 2 pkt russin (totalt ca 500g)
  • 50 g färskjäst
  • 1 st rågbröds skiva
  • 1 timme och kött kräver
  • 2 timmar Vattnet ska koka hela tiden
  • Citron saft
  • 3 st citroner
  • 50 g citronsyra
  • 1,5-2 kg socker
  • 2 l vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.