Skala och grovhacka lök, rotfrukter och ingefära. Fräs tillsammans med vitlöken i olivolja. Häll på buljongen, juicen och saften från pressad apelsin och citron
Mixa paprika, tomater och morotsjuice i en mixer. Smaka av med citronsaft och örtsalt. Häll upp drinken i ett högt glas och garnera med ärtskott och gurkskivor
Lägg de frysta jordgubbarna i en mixer. Pressa i citronsaft och apelsinsaft och häll i morotsjuicen. Mixa blandningen slät och späd eventuellt med lite vatten
IngredienserCirka 5 dl vatten4 morrötter2 stora saftiga äpplen1 avokadoÖrtsalt SvartpepparEventuellt en skvätt gul CurryGör så härVi börjar med att göra morotsjuicen
Måndag. Idag är en sån där jobbig dag, jag är genomförkyld och helt utmattad, febern har tack och lov gått över så det kanske inte blir så långvarigt får jag hoppas
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Sätt ugnen på 175°C. Skala sötpotatisen och skiva i centimeter tjocka skivor. Lägg potatisen i en långpanna och ringla över rapsolja och strö över salt och svartpeppar och lägg timjan ovanpå och ställ in i ugnen