Tänkte ge er lite förslag på goda sillar att göra tillmidsommar. Kräftmarinerad sill. Dessa funkar ju såklart inte bara tillmidsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Sillen håller upp till en vecka i kylen. Men jag har valt tre rätt säkra varianter för årets midsommarsillar och de behöver några dygn i kylen för att bli riktigt goda
Grunden till inlagd sill är en lag kokt på ättika, socker och vatten. Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga in din egna sill
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. Oj vad fort tiden går, det är snart midsommar och semestertider för många runt om i landet
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit
Till påsk måste man äta sill. Personligen älskar jag senapsill. Rör till sist ner äggulan. Det här receptet på senapsill kommer från min mamma och den är faktiskt den godaste senapsill jag ätit
Hacka lök, matjesill, dill och gräslök. Bryt kavringen i bitar och kör i matberedare till smulor. Smaksätt med svartpeppar och hälften av sillspadet eller efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.