MalmöIgår provade jag att göra hela kladdekakan i en kastrull, så som Sofie Sedhin tipsade om. ) Jaja, jag kan lova att kakan inte hade blivit så god om jag inte gjort Ferrero Roche-fluff som serverades till
Ta bort från värmen och vispa ner sockret. Tillsätt mjöl och rör om så att det precis blandas. Rör ner yoghurten och häll sedan smeten över browniekakan i formen
Vispa inte, det räcker att röra, men se till att allt blandas noga. Sen kan tårtan stå kallt tills dagen efter om du föredrar att dekorera den då, eller så gör du den klar på en gång
) Men, imorgon är det fredag och jag är på bra humör, så det gör inget. Jag gjorde denna kaka förra veckan när min syster med familj kom på besök och jag måste väl erkänna att den blev en aning för kladdig då, men jag lovar att den grymt god
Den blir inte särskilt snygg men perfekt till kaffet. Visserligen hade jag fått smaka denna underbara och enkla skapelse tidigare under veckan så jag visste att resultatet skulle vara gott
Denna efterrätt är så vansinnigt god, och väldigt enkel att göra. Jag har även gjort denna med dumle lakrits, kan garantera att det är väldigt gott det med
Men på senare tid har jag följt Lejlas recept på vetedeg väldigt mycket. Bullar är även en favorit i hela släkten, hur mycket bullar man en gör så tar det alltid slut först på kalasen