Servera med klyftpotatis eller ris samt en god sallad. Blanda cremé fraiche-burkarna, tärnad paprika, skivade champinjoner, ketchup, sweet chili sås och lite av osten
För gräddsåsen värm en stekpanna och häll i skyn och grädden, smaksätt med resten av kryddorna. Börja med att blanda mjölk och ströbröd i en bunke och låt stå under tiden du skalar potatisen
Fyll champinjonhattar med denna fyllning. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Hacka panchetta och prosciutto, blanda i vitlöken, oregano, paprikapulver och peppra efter smak
En enkel köttfärslimpa med wokgrönsaker, gröna ärtor och en galet god peppriggräddsås. Låt koka upp och red av såsen med maizenamjöl utrört i lite vatten
Servera med potatisklyftor, stekta champinjoneroch broccoli. Men så tänker jag lite till och bestämmer mig för att så länge det är gott och något nytt som jag inte skrivit om förut så är det väl inget fel att ta med det
Receptet på potatisen hade jag hittat i Allt om mats nyårsnummer (ibland så läser även jag recept) och såsen var en gräddsås som jag kryddat upp med svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.