Enkelt recept på smulpaj som går supersnabbt att göra. 6 portioner1 burk päronhalvor ca 400 g2 msk sockerSmuldeg150 g smör eller margarin5 msk socker2 dl vetemjöl1 ½ dl havregryn1 dl kokosflingorSkiva päronhalvorna och lägg i en ugnsfast pajform ca 24 cm i diameter
Vispa ägg och socker. Blanda vetemjöl och bakpulver, sikta ner det i äggvispet. Tillsätt mandelmassan, smöret och citronen och rör tills allt är väl blandat
Du behöver. Cirka 40 minicupcakes2 ägg2 1/2 dl socker1 tsk vaniljsocker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 nypa salt200 g mörk choklad 70%100 g smör2 msk starkt kaffeVit chokladfrosting100 g vit choklad150 g mjukt smör150 g philadelphiaost250 g florsocker
Var och kollade i lite skåp idag och fick syn på en tårtform som såg ut som en jätte cupcake. Vädret ute var ganska tråkigt så då passade det bra att testa på att baka "En cupcake"
Idag gjorde jag glutenfria cupcakes, från scratch med en väldigt god chokladmintfrosting. Ni som följer mig vet att jag har svårt att låta bli att droppa i dom där mintdropparna när jag jobbar med choklad, men det går givetvis väldigt bra utan dom för den som föredrar det