Brysselkålens tid är snart förbi. Brysselkålen är säkert en grönsak man antingen älskar eller hatar. Vill du undvika den eventuellt beska smaken kan jag tipsa om att rosta brysselkålen i ugnen
Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat
För några dagar sedan så åt vi gräddstuvad brysselkål med korv. Som jag har skrivit tidigare så tycker jag mycket om kål i alla former och brysselkål är inget undantag
Efter att jag publicerat recepten på brysselkål och fläskpytt kommer medlemstidningen Koloniträdgården med ett recept som är en kombination av båda två
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
27 Jun. 09. 34. Honungsglaserade revben. 0kommentarer. Godmorgon från fagra Skåne. Ja, vi är ju som ni vet nere i Kävlinge hemma hos min svåger och hans familj och hälsar på i några dagar, och jag och Jenny har precis avnjutit frukost tillsammans med fyra små trollungar till kusiner
Skär brysselkålen i halvor. Blanda brysselkålen med olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Ansa brysselkålen och skär den i halvor. Koka brysselkålen i saltat vatten, 5 minuter. 500 g brysselkål. Låt rinna av väl och lägg kålen i en smord ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.