Det är en hel del som kikar in i vårt kök efter att ni letat efter drinktilltugg, "superduper enkla drinktilltugg" och "plockmat eller drinktilltugg" är två av de mest lästa inläggen vi har bjudit på genom åren
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och sätt ugnen på 225 grader. Bryn färsen i smör, när färsen är genomstekt så tillsätta taco kryddpåsen rör runt och häll på 2 dl vatten
Okej, då fortsätter vi med projekt " mer färs i Mårtenssons kök" och bjuder er på ett spännande italiensk recept som vi sett hos en rad andra matbloggare
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Alltså det börjar ju likna filmen "Julie och Julia" här i vårt kök, har ni sett den. Den om Julie som får en livskris och bestämmer sej för att prova alla recepten i Julia Childs kokbok "Mastering the Art of French Cooking"
Då var det dags för lillenyårsafton och snart är det dags att köra in på sista varvet 2012. Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Här kommer ett recept på den absolut enklaste fiskgratängen som någonsin har tillverkats i detta köket, frågan är väl om det kan bli enklare utan att fuska med halvfabrikat (något som även vi gör ibland)
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Idag ska ni få ett kanonrecept som ni kan använda är ni vill smaska i er goda bullar men inte har tid för deg som ska jäsa, bakas ut för att sedan jäsa en gång till innan de gräddas
Fredagen med tillhörande helg närmar sej igen, det är helt otroligt vad tiden springer iväg. Snart är det dags för semester i köket, kanske har redan några av er påbörjat sin ledighet
God kväll alla läsare. En glad första advent på er. I går kväll var vi ju borta på middag hos Anne och Ingemar och det var, som vanligt, en trevlig kväll med god mat och dryck
Påskafton är här och många av er äter säkert påskmiddag ikväll, med allt vad det innebär. Kanske lite ägg och sill, till det snaps och öl, somliga smarrar kanske på lamm medan andra föredrar lax
Japp så är det, idag har vi ett litet jubileum här i köket. Vi har nämligen kockat här i 2 år nu och var den tiden tagit vägen kan vi inte riktigt fatta, den har flugit förbi