Too-much chokladtårta
Allergimat.com
Allergimat.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 dl Imat (havregrädde)
  • 20 g mjökfri mörkchoklad (ca 70%)
  • 1 msk margarin
  • 1/2 msk kakao
  • 1/2 msk florsocker
  • 2,5 dl mixade bär (hallon el jordgubbar)
  • 2 blad gelatin
  • 0,75 dl Imat
  • 75 g mjölkfri mörkchoklad
  • 2 äggulor
  • 2-3 msk smaksättare (glögg/punsch/annat)
  • 2 dl kall vispgrädde (jag använde sojavisp men funkar nog med havrevisp också...)
  • 2,3 dl strösocker
  • 0,8 dl vatten
  • 1/4 tsk citronsaft
  • 2 äggvitor
  • 1 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.