Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Detta kom med inspirationskassen i våras och blivit en riktig favorit hos oss. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Skala vitlöken och riv den fint och blanda ner i färsen tillsammans med de övriga ingredienserna. Forma färsen till avlånga färsbullar och stek dem vackert gyllenbruna
Blanda den grekiska yoghurten med riven vitlök och gurka. Stöt kumminen i en mortel, finhackad oregano och vitlök och lägg ner i äggblandningen med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.