Jag valde att göra cheesecakenmed vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Garnera gärna medhallon eller servera dem bredvid. Tokälskar cheesecake och denna är helt underbart god, riktigt krämig och mäktig med två lager fyllning, kan inte bli bättre liksom
Precis innan servering tar du bort ringformarna och dekorerar varje cheesecakemed några hallon. Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna
Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallon och blåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera. (förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme)
Vänd ner hallonen och häll smeten i formen. 3 dl frysta eller färska hallon. Vispa med elvisp ihop färskost, 1,5 dl socker och äggen så det blir slätt. 3 dl frysta eller färska hallon
För att få den randig provade jag att att smak- och färgsätta med färska björnbär och hallon. Är man ändå orolig kan man ju smälta ner gelatinbladen i hallonen under tiden som björnbärslagret stelnar till i frysen
Raw cheesecakemedhallon. Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.