Ja det var bra länge sen jag gjorde denna tårta...gjorde den faktiskt till påsk pga den vackra gula färgen...men jag har inte kommit mig för att blogga om den förrän nu. Ingredienser:Botten
Dekorera medchokladglasyren och vackra blommor. Chokladbotten. Chokladmousse. Hacka och smält chokladen över vattenbad eller på låg effekt i mikron, häll den varma grädden över och rör till en slät smet
Moussetårtamed kokos och mangoBotten. Den var enkel att göra och med en god smak av mango. En trerätters-middag och med lite tilltugg och bubbel som start
Det brukar finnas flera olika sorter - mango är också himla god. För flera år sedan bakade jag denna moussetårta för första gången och jag tycker fortfarande lika mycket om den
Tårtans innanmäte består av två vanliga ljusa bottnar, en krispig botten med smak av mandel, ett tunt lager aprikoskräm/sylt, en bärmousse av blåbär och rabarber, samt en mörk chokladmousse
Blanda choklad/gräddblandningenmed de mixade hasselnötterna och smöret/kakaon. Jag serverade med rom-marinerad mango, mangosorbet från StikkyNikki och kanderad sockerdekoration
Jag hinner inte riktigt med här. Vit chokladmousse. Smält smöret och lägg i den grovt hackade chokladen. Blanda i chokladmassan och övriga ingredienser
Moussetårtamed vit choklad och passionsfrukt Portioner. Vi gjorde efterättstårtan och jag testade ett helt nytt recept med vit choklad, punsch och passionsfrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.