Lös upp jästen med olja och vatten. Rulla till bullar och lägg på smord plåt. 1 tsk brödkryddor. Lägg linfrön i det kokande vattnet och låt svälla 15-20 minuter. Blanda i linfröblandningen med de torra ingredienserna och blanda sedan i de jästblandningen, Låt jäsa i 30 minuter. Häll ut degen på rismjölat bakbord och dela degen i 12 bitar. Låt bullarna jäsa 30 minuter och grädda i ca 20 minuter till de har fått fin färg. 1 tsk brödkryddor. 30 minuter och
Ett underbart gott vitt brödmed en seg och god skorpa. Antingen använder du en elvisp med vispar eller en assistent med vispen på i stället för degblandaren
Tunt, mjukt, proteinrikt brödmed timjan, havssalt, svartpeppar ocholivolja. Brödet i sig är utan ägg samt veganskt men pålägget bestående av stekt ägg är givetvis inte det
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Och förstås för alla andra som uppskattar ett bröd bakat med naturliga råvaror. Ett av de godaste bröd jag bakade på den tiden jag använde mjöl var ett saftigt citronbrödmed hög andel smör
Och Njuter av ett saftigt och gott nyttigt bröd, gärna med en kopp te till. Här kommer min version av Glutenfria och nu även mjölkfria frallor med aprikoser och honung
- Korvbröd (klick). Vispa äggen och blanda tillsammans med mjölken. Toppa med valfria frön. Ha sedan i dom torra ingredienserna och blanda till en slät och jämn smet
Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.