Glutenfritt bikarbonatbröd med inspiration från restaurang Fåfängan
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 dl naturell fil/yoghurt - ev LF eller av soja eller havre - jag använde LF naturell yoghurt, 1,5 %
  • 1½ msk bikarbonat
  • 3 msk nyponpulver
  • ½ dl rårörd lingonsylt
  • 3 msk dadelsirap - eller annan mörk sirap
  • 3 msk rapsolja
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl Fibrex
  • 1 dl PO-fiber
  • 2 tsk salt
  • 2 dl rårismjöl
  • 2 dl mörkt bovetemjöl (eller mörkt teffmjöl)
  • 1 dl hampamjöl
  • ½ dl chiamjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.