Strimla de soltorkade tomaterna och skär mozzarellan i fyra skivor. Grilla quornburgare ca 3 min/sida. Montera burgarna med ruccola i botten på brödet, sedan burgare, mozzarella och toppa med soltorkade tomater samt eventuellt nymalen svartpeppar
Vi hittade vegetariska biffar hos vår favorittant, Kim som bloggar på "Tant Russins bak", och biffarna hade gjort en lång resa med flera mellanlandningar innan dom hamnade i Kims kök
Härromveckan hade jag fint luchbesök av en god vän och vegetarian från Stockholm. Jag har länge velat göra riktigt mustiga grönsaksbiffar (tänk vegoburgare på MAX) och nu såg jag tillfället
Hoppas att allt är bra med er. Idag har det varit en alldeles underbar dag här. Efter en vecka med riktigt septemberrusk trodde jag nästan att hösten hade kommit på allvar men idag sken solen och det var riktigt varmt ute
Fräs quornbitar i smör eller olja så att de får lite färg. Tillsätt kryddmix och vatten enligt förpackningens instruktioner och låt det koka ihop ca 5 minuter
Sätt ugnen på 200 grader. Hetta upp 2 msk olivolja i en stekpanna, fräs vitlök och purjolök mjuka. Tillsätt Quorn Färs och stek under omrörning i fem minuter, häll på äppelcidervinäger, salt och sambal oelek