Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Den här supersnabba grova limpan har jag hämtat inspiration från Lindas Bakblogg som har recept på en ljus variant av denna som också är riktigt riktigt god
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Pizzabullar är perfekt som mellanmål, att ta med på picknicken eller till buffén. Jag använde en färdig tomatsås, men du kan ha ketchup, chilisås eller göra en egen tomatsås
#pizzabullar. 4 Pizzabullar. Det här är nästan ett måste att ha i frysen. Perfekta att ta med på utflykten eller som igår, när jag ska hämtade barnen tidigt och vi passade på att äta mellis ute i solen
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Jag bakar oftast minst en gång i veckan, och har hittat ett koncept som jag tycker fungerar
Deras grova, danska surdegsbröd var en riktig hit. Jag tror att de flesta av oss äter bröd någon gång per dag - om man inte är väldigt strikt och renlärig LCHF-are förstås
I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar. Rulla ihop pizzabullarna som en rulltårta - dela i 2 cm tjocka bitar, låt jäsa i 20 minuter på en plåt med bakplåtspapper. Ät pizzabullarna varma eller frys in - tina i 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.