Sveriges bäste Skreirecept…
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers 4 bitar á
  • 160 g Skreifilé
  • eller
  • och
  • rimlag
  • 5 l vatten
  • 200 g salt
  • salt
  • 20 g socker
  • SÅS
  • Fond
  • 2 kg fiskskrov
  • 3 l vatten
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 2 gula lökar
  • 0,5 purjolök en liten bit rotselleri
  • 0,5 fänkål timjankvistar
  • 1 lagerblad
  • 7 vitpepparkorn Sås
  • 1 bananschalottenlök rapsolja
  • 5 dl
  • 5 dl fiskfond (reducerad)
  • 5 dl grädde
  • 2 msk ättika
  • dill
  • 1 blomkålshuvud salt
  • blomkålshuvud
  • 2 dl grädde
  • 1 msk brynt smör
  • smör
  • citron
  • 16 små röda delikatessrödbetor
  • 2 polkabetor Garnering
  • 1. Ta upp filéerna, skölj dem väl och skär dem i portionsbitar om
  • BETOR

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.