Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudgesom finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
tunnelbana) bestämde vi oss för att göra någon sorts middag av det som fanns. inhandlas STORA och MÅNGA saker till ett konstprojekt som hustrun och jag
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Först bakar du alltså en botten som kan vara antingen brownie-aktig eller sockerkakeaktig. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göra med äggvitor som blir över
Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar somman kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Maträtter den. När man middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. Rustar mig för betydligt mer snö än det jag är van vid, men hoppas det blir fina vinterdagar att pulsa omkring i
En sprillans ny kokare anlände med posten häromdagen. Efter en veckas tryckkokande kan jag konstatera att vad man än slänger i den fatastiska tingesten resulterar det i en vällagad, välsmakande och väldoftande maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.