Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Lägg spenaten i pannan, helst tinad, men det gick bra med frusen också, häll på grädden och låt koka samman
Tillsätt sockerärtor, grädde, vatten och köttbuljong. Salta och peppra. 1 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. 2 Skär kycklingen i tärningar. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. 3 Slå kycklingen över pastanoch blanda ordentligt. Vänd ner spenaten vid servering 400 g pasta. 500 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 70 g babyspenat
350 gram pasta som farfalle (fjärilar), penne, gnocchis, trofie eller valfri sort. 3 st kycklingfilé. 1 påse färsk 60 gram babyspenat eller två dl fryst bladspenat. 2-3 krm salt och nymalen svartpeppar
Blanda pastanmed såsen och servera. Pastarätter är smidigt att laga om man ska laga mat till många. Tillsätt kycklingfonden, mjölken, grädden och svartpepparn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.