Kyckling mangochutney. Kyckling mangochutney6-8 portioner1 kg kyckling1 tsk sambal oelek1 dl vatten1st hönsbuljongstärning1 msk Kina soya1 purjolök5 dl creme fraich2 msk mangochutneySaltPeppar Till serveringRisNågon grönsak Gör så härSkär kycklingen i lagom stora bitarBryn dem i en stekgrytaTillsätt vatten, buljong, soya och sambal oelekLåt koka i ca 15 minuterSkölj och strimla purjolökenLägg purjolök, cream fraiche och mangochutney i grytanLåt koka ytterligare ca 5 minuter tills det är varmtSalt och peppra efter tycke och smak I kväll ska jag ställa in en gryta med fläskkarré i ugnen, och där ska den få stå under natten och tillagas, för i morgon ska det bli Pulled pork till middag. 1 kg kyckling
Bryn kycklingen i en stekpanna med olja. 450 g kycklinglårfilé. 80 g tikkamasala. Dela filéerna i tre bitar och blanda dem med currypasta i en plastpåse
Inlägget Tikkamasala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Lika god att tillagas med kyckling eller oumph om man vill ha den vegetarisk
4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikkamasala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt tikkamasala pastan och kycklingen. Kyckling måste vara något av det tacksammaste man kan tillaga, eftersom kycklingen inte har speciellt mycket egen smak går det att krydda på hur som helst
Dela kycklingen i två bitar och salta. Låt kycklingen steka med i grytan i några min. 500g kycklinglårfilé. 1 msk garam masala. 500g kycklinglårfilé. 1 msk garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.