Lasagne på mitt sätt för min lilla känsliga mage, glutenfri och nästintill komjölkfri  :
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st ska du göra dubbelsats av receptet:
  • 4 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0,5 dl fiberhusk
  • 2 msk sesammjöl, du kan också ta kokosmjöl, men jag ville variera lite och det blev jättegott med sesammjöl också! Du kan beställa sesammjöl från lchfbutiken.se
  • 1 tsk salt
  • 600-800 g köttfärs (jag hade ekologisk nötfärs från gräsbetade kor)
  • 2 tetrapack med passerade tomater (jag använde ICAs ekologiska)
  • 1 gullök salt och peppar efter smak
  • 1 tsk köttfärskrydda
  • 1 tsk chilipeppar
  • 1 msk balsamvinäger (jag hade med honung i från Fontana)
  • 1 msk finhackad persilja (jag hade fryst från ICA)
  • 450 g färsk ost gjord på getmjölk (jag köpte den på Lidl)
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 msk hackad chili (fryst från Findus)
  • 1 msk finhackad persilja (fryst från ICA)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.