De här korvbröden och tekakorna har fin konsistens och är rejäla i formen, De kom till eftersom det finns barn som är allergiska mot guarkärnmjöl, vete mm
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form
Jag har nu gjort 3 olika pepparkaksdegar och det slutade med att jag föredrog det här receptet som från början redan var glutenfritt, som jag googlade mig fram till och som jag givetvis länkar till
Jaha, vad ska man kalla det här receptet, tänkte jag. Kakorna kom till när jag var nojjig över att jag skulle vara i riskzonen för graviditetsdiabetes, eftersom mitt fasteblodsocker ligger lite högt
Kärleksmums, Mockarutor och jag tror jag hört att de kallas för Snoddas norrut i landet. Kärt barn har många namn och visst tillhör de en av favoriterna
Blev så sugen på chokladbollar att jag inte hade något annat val än att sno ihop ett gäng. Nu står de i kylen och gottar till sig lite innan de ska ätas framför kvällens familjefilm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.