4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Putsa och skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor. Cirka 500-600 g fläskfiléTvå paket mozzarella (a´250 g)2 vitlöksklyftor½ kruka färsk basilikacirka 7-8 körsbärstomaterSaltPepparSås. 500-600 g fläskfilé
Fördela tomater, vitlök, basilika och mozzarella över fläskfilén. Mozzarellagratineradfläskfilé1fläskfilésalt och peppar250 g körsbärstomater200 g mozzarella1 vitlöksklyfta0,5 kruka basilikaPutsa och skär fläskfilén i skivor och bryn dem i en stekpanna, krydda med salt och peppar. 1 fläskfilé
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Jag hade redan bestämt mig för fläskfilé då vi hade diskuterat detta på jobbet. Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.