Marinera med ketjap manis och fisksås. Blanda ner lövbiffen. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. 400 g lövbiff
400 g lövbiff. 500 g wokgrönsaker. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1
Fyll lövbiffarnamed färskost & lök/svamp och vik ihop på mitten. Garnera med gurka, dill & citron. Efter en lördag på jobbet är det alltid trevligt att komma hem, ta en gin tonic & laga lite god middag
Hetta upp en wok- eller stekpanna med olja (viktigt att det är riktigt hett. Skönt med en ledig dag då man inte har massa krav utan tar dagen som den kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.