Ikväll har Iris och mor bakat sockerkringlor till det stundande kalaset. Lilla I´s födelsedag närmar sig med stormsteg så vi passade på att stöka undan lite inför det
Det här är en av de godaste chokladtårtbotten som jag ätit. Grymt bra recept,den blir stabil och passar perfekt till våningstårtor,inga sprickor alls och de bästa av allt att den blir jättehög,hela 7cm
Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Enligt mig finns det ingen choklad som slår Marabou mjölkchoklad. Här kommer receptet på den chokladmousse som jag gjorde igår, den går fort att göra och smakar fantastiskt
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
I veckan inhandlade jag nya muffinsformar som jag bakat saftiga fluffiga chokladmuffins i. Som fyllning har jag choklad pluttar, mörka och ljusa, samt ett smör som kallas cookie butter