Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Detta recept är inspirerat av ett Jamie Oliver-recept. Kycklingen, som steks långsamt, har en spännande senapssmak och potatisgratäng med parmesanost är ju aldrig fel
Här kommer det, det supermumsiga Jamie Oliver inspirerade receptet på lax tacos. Måste säga att jag verkligen lyckades med det här exprimentet och resulatet en mumsig, nyttig rätt som jag verkligen kommer göra om och om igen, den föll mig verkligen i smaken
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
Alltså, den där kokboken av Jamie Oliver som vi köpte på bokrean, "Jamie's matrevolution", innehåller så många recept som vi vill prova så ni anar inte
Gjorde en superenkel pastagratäng med köttfärs häromdagen. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram och gratinera när man ska äta
405 kcal/port med potatis (100 g potatis är 76 kcal) 4 port 500 g fläskfilé 1 dl konjak 2 dl creme fraiche 15% 2 msk dijonsenap 1 köttbuljongtärning 4 klyftor vitlök kryddkasse salt & peppar 8 potatis Gör så här