För några år sedan så bestämde vi oss för att åka på en "Budgetresa" till Lanzarote. Vi hade inte råd med All inclusive utan det var laga mat som gällde
Kall marinerad fläskfilé, pastasallad och så en härligt krämig bönsallad. Livet är väl härligt ändå. Det här är perfekt att ta med sig - ut på utflykt i vårsolen eller för min del så kan det bli en tur till stugan
Ännu mer Vår och sommarmat på gång. Antingen en vardagsfavorit till potatisallad eller en god potatisgratäng men också helt perfekta små kycklinginnerfileer till vårens goda bufféer, student, kalas eller bara till fredagsmyset
När man har såna här gull-rumpor (ja jag kallar dem så. ) så blir man lycklig i hela själen. Jag har fått veta att jag ska få Mors dags-middag på Korrö
Ja så här blev den. Min torsk-ersättare. Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter. Kocken informerade mig om att den också brukar kallas vietnamesisk sjötunga