Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Häll på mer sås, parmesanost och skivad mozzarella
Häll över de uppvispade äggen och toppa gratängen med skivad mozzarellaost. Häll av pastan i ett durkslag och blanda den därefter med grönsakerna i gratängformen
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Häll på mer sås, parmesanost och skivad mozzarella
Rör ner basilikabladen och smaka av med balsamvinäger, salt och svartpeppar. Varva sedan med mer tomatsås, parmesan, skivad mozzarella, pasta tills alla ingredienser är slut
Det här kan låta som en planerad middag men icke, det låg en tomat, en liten zucchinioch ett paket bacon i kylen och fast hela jag känner mig oplanerad just nu och inte får någonting ur händer så blev det konstigt nog en helt ok middag
Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran. Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarellaoch avsluta med strimlade soltorkade tomater
I kväll blev det en pastagratängmed kyckling. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
TO DIE FOR pastagratängmed kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.