Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att dethade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med fördethade nog verkligen lyft den här tårtan
Sockerfri kladdkaka. Om jag gifter mig någon gång ska Lisa göra mina bröllopstårta. Den här varianten funkar för alla, vare sig man följer någon diet, är allergisk eller äter helt vanligt
Jag föredrar att göra ett sockerfritt alternativ och brownies har nu blivit en stor favorit. Jag gör en typ av raw sockerfria brownies och gör sedan lite av den choklad jag brukar göra chokladbräck med och använder som glasyr
Jag gillar detta extra mycket när jag vet att jag får i mig bra saker för min kropp, kan jag dessutom göra något som hon njuter av vilket hon gjorde av denna pannkaka så blir det extra bra, bonusen blir ett glatt och energifyllt barn
Det smakar så gott att ibland få äta det någon annan har laget, eller bara slippa "stå i grytorna" Lilla H och jag jagade skor - här har blivit så kallt så små frusna fötter behövdeförses med lite varmare skor
Till det andra lagret och även för att täcka tårtan så prövade jag däremot på något nytt. Eller hur man nu ska uttrycka sig om en tårta bakat till ett nyförlovat par
) Allra längst ner har jag också lagt in bilder där man ser hur jag satt ihop tårtan steg för steg. Till EN tårtbotten (det behövs två bottnar för hela tårtan om man vill ha en hög tårta
Receptet är utan konserveringsmedel och om sylten skall förvarasunder längre tid kan den frysas. Koka samman bären och ströet på låg temperatur under omrörning
Livet som fotomodell är slitigt även för en tårtbit. Den här tårtanbakade jag till min jobbarkompis Marija som fyllde år häromdagen, och den består av ett lager dulce de leche-mousse, ett lager hallonmousse och en chokladbotten
Häll lite mjölk på bottnen (med hjälp utav en sked) innan du brer över fyllningen (de blir saftiga och inte torra då), fyll sedan varje lager med dulce de leche grädden och täck sedan hela tårtan
Här är receptet som jag använder när jag gör bärmousse till mina tårtor. Oftast gör jag med frysta hallon, det blir godast och är oftast enklast att få tag på, men det går givetvis att göra med andra bär
Jag bakadeden här fantastiskt goda sockerfriatårtan till Philips "smash the cake". Tanken var att jag även skulle baka den till hans kalas men detslutade med att jag gjorde en klassisk gräddtårta
Hetta upp en stekpanna och klicka i eller häll lite matfett för varje pannakaka du steker, lägg alla pannkakor i en hög på en tallrik allt eftersom de blir klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.