Som ni har märkt skriver jag inte lika ofta längre. Jag har inte haft så mycket lust att skriva den senaste tiden och har inte heller haft speciellt mycket tid över
De äggfria kokosmuffinsarna jag bakade igår är en storfavorit hos Isak. På Facebook ställde jag en fråga i morse där jag undrade om mina läsare trodde att det skulle bli en bak- eller städdag för mig i detta dåliga väder
Här kommer ett enkelt men flott recept om ni inte vet vad ni ska ha för efterrätt på nyår ännu. Den här pannacottan görs på syltsocker istället för gelatinblad, och är således mycket djurvänligare och dessutom inte lika krånglig
Idag ville jag skapa ett recept på kokosmuffins med en hemlig gömma av choklad. Jag tycker om att baka och när man väl har börjat baka med LCHF-ingredienser är det svårt att sluta
Riv mandelmassan direkt i bunken. Tillsätt mandelspån och äggvita. Blanda med händerna. Forma avlånga "fingrar" av mandelmassasmeten och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt
Sätt ugnen på 175°C. Smörj en muffinsplåt eller använd stora muffinsformar. Ju större, desto bättre. Blanda samman ingredienserna till kokosblandningen till en smulig massa
I söndags bakade jag och barnen därför kokosmuffins med smak av citron och hallon. Receptet är en variant av ett tidigare recept här på bloggen – Kokosmuffins med chokladgömma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.