Stek sedan kycklingen i smör tills den fått fin färg. Vispa ur stekpannan med creme fraiche och grädde, rör ner garammasala krydda och tamarisoja och smaka av
Lägg kycklingfiléerna ganska trångt i en ungsfast form. Häll över kycklingen. Kycklinggarammasala4 portioner4 st kycklingfiléer (500 g)1 st röd paprika2-3 msk garammasala (Santa Maria kryddmix)1 burk crème fraiche (2 dl)1 dl vatten2 msk hackad bladpersiljaGör så här. Skjuts in i ugnen i ca 25 minuter tills kycklingen är genomstekt. 10/10Santa Marias garammasala är INTE kryddan garammasala som finns i många indiska recept. 4 st kycklingfiléer (500 g)
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Bryn kycklingen i en stekpanna med olja. 450 g kycklinglårfilé. 80 g tikka masala. Dela filéerna i tre bitar och blanda dem med currypasta i en plastpåse
Inlägget Tikka masala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Lika god att tillagas med kyckling eller oumph om man vill ha den vegetarisk
Skölj och putsa kycklingfiléerna. Såsen med kokosmjölk, kryddfräst gul lök, lime och chili får en riktigt obehaglig färg av garammasala, indisk kryddblandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.