Igår var jag ju sugen på skräpmat men idag känner jag mig som vanligt igen så idag blev det en koreansk wok med glasnudlar, bulgogi och gränsaker till middag
Fräs lök, vitlök och paprika i hälften av oljan i en wok eller stekpanna. Krydda med salt och peppar och tillsätt de stekta grönsakerna, sweet chilisås, sambal oelek och matlagningsgrädden
Porchettan blev till en fantastisk söndagsmiddag som min fantastiska make tillagade. Porchetta är en italiensk kötträtt på fläskkarré eller fläsksida som man skär till en större och tunnare bit, fyller med vitlök, fänkål och rosmarin och sedan rullar ihop till en rulle
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.