Rostad färskpotatis i senapsvinägrett till lax
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé
  • fjällad och med skinnet kvar
  • 800 g skrubbad färskpotatis
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Sås
  • 15 hackade gröna oliver
  • utan kärna
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk kapris
  • Svartpeppar
  •  
  • Dressing
  • 1 msk grovkornig dijonsenap
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 liten rödlök
  • skivad
  • 150 g sockerärter
  • strimlade
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.