Polentafisk med kanariska potatisar & oliv- och fetaostsås
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  • 4 st fiskfiléer i portionsstorlek
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 2 ägg 1,5 dl polenta-/majsgryn
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk vitpeppar
  • 2 msk flytande smör- och olivolja
  •  
  • Potatis
  • 600 g små potatisar
  • 1 dl grovt salt
  •  
  • Sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl oliver utan kärnor
  • 0,5 citron, skal
  • 0,5 pkt fetaost
  • 10 st färska basilikablad
  • ev. lite riven parmesanost
  •  
  • Tillbehör
  • Blandsallad
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.