Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans medkasslern lite lätt. Mät sedan upp hälften av mjölet och rör ut med lite mjölk så att det inte klumpar sig, och blanda i såsen under omrörning
Eftersom lasagnen med champinjoner ochädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena. Hacka lök och vitlök fint, dela kassleroch broccoli i bitar, skiva stammen också om du har färsk broccoli
Lägg den i en gryta tillsammans med grädde och mjölk. Strimla kasslern. Lägg i ostbiten och låt smälta. Servera med valfri pasta och gärna med färska tomater till
Strimla kasslernoch fräs i den i en stekpanna med lite av oljan. Servera med spagetti och riven ost. Rör i paprika, spenat ochkassleroch låt det bli varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.